• Start
  • Het is goed om te repareren | Maddocks - Groothandelaar in reserveonderdelen voor apparaten

Het milieu voorop stellen


Het doel van de ‘It’s Right To Repair’ -website is om de link tussen het repareren van apparaten en de bescherming van onze natuurlijke omgeving te bevorderen met behulp van Paxanpax-producten.

Maddocks considers it part of its corporate and social responsibility to help make repairing appliances a much more sustainable option to disposal by keeping the prices of spare parts as low as possible. New European legislation initiatives have been introduced that demand that the industry plays its part as well as consumers in preventing the further degradation of the environment.

"Als bedrijf zijn we volledig toegewijd aan het beschermen van onze natuurlijke omgeving."


William Maddocks

Bedrijfsleider

Het wordt algemeen erkend en geaccepteerd dat ons huidige niveau van leven, consumeren en produceren niet duurzaam is en daarom moeten we allemaal ons best doen om anders te denken, leven en handelen.

Ons openbare informatieplatform ‘It’s Right to Repair’ heeft tot doel dit idee bij de consument te promoten en de relevante informatie te verstrekken die nodig is om een positieve verandering door te voeren, met een openbare informatiesite die een stevige basis biedt om de impact op onze planeet te helpen verminderen.


Leer meer